CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja. Lexoni Paralajmërimin e plotë të rrezikut.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fortrade MT4 Mobile

Menaxhoni me të gjithë portfolion tuaj të investimeve nga pëllëmba e dorës suaj.

 

Klikoni në linkun më poshtë për të hyrë në dyqanin tuaj dhe shkarkuar aplikacionin, varësisht nga sistemi juaj operativ që keni në celularin tuaj, iOS ose Android.

 

Aplikacioni për tregti në iPhone dhe iPad

Përcillni, mësoni dhe tregtoni me qindra CFD në valuta, indeksë, aksione dhe lëndë të para, nga iPhone-i ose iPad-i juaj.

Aplikacioni për tregti për Android

Përdorni celularin tuaj ose tabletin Android për të përcjellur tregjet – nga cilido vend dhe sa herë që dëshironi.

Udhëzimi për instalim

Hyni në App store, gjeni aplikacionin “Meta Trader 4” dhe shkarkoni atë në celularin tuaj.

Hapni aplikacionin dhe zgjidhni opsionin e parë “Login with existing account”.

Shënoni në fushën e kërkimit “fortrade” për të gjetur brokerin tuaj dhe pasi të shfaqet Fortrade LTD me rezultate, klikoni në të.

Pastaj fusni të dhënat tuaja për të hyrë në llogarinë tuaj për tregti në Fortrade dhe zgjidhni “Save password” me qëllim që aplikacioni të memorizojë fjalëkalimin tuaj. Pasi keni futur të dhënat klikoni në “Sign In” në pjesën e sipërme të ekranit.

Prisni një moment dhe sistemi do të hapë platformën MT4 në celularin tuaj me shumë opsione të avancuara.