CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Tregtia nga A deri në Z

Kërkoni shprehjet e zakonshme tregtare në Foreks dhe përkufizimet nga A deri në Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y
Në vijim është dhënë fjalori me shprehjet të cilat përdoren në tregtinë online në fushën e industrisë. Nga lista e mësipërme, së pari zgjidhni shkronjën e fjalës të cilën ju po kërkoni për të kaluar në pjesën e duhur të fjalorit.
- A -
- B -
- C -
- D -
- E -
- F -
- G -
- H -
- I -
- J -
JPY
- K -
- L -
- M -
- N -
- O -
- P -
- Q -
- R -
- S -
- T -
- U -
- V -
- W -
- X -
- Y -