CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Crude Oil (CL)

CFD kontrata sipas çmimit ditor spot të naftës së papërpunuar të West Texas Intermediate (CL).

West Texas Intermediate (WTI) ose Oil Sweet Crude Oil është një kontratë e standardizuar që blihet dhe shitet si në SHBA ashtu edhe në mbarë botën. Konsiderohet si një ndër 3 produktet më të mira në botë me të cilët më së shumti bëhet tregti. WTI fjuçersat CFD (me simbolin: CL) shiten në njësi prej 1.000 fuçi për dollarë amerikanë.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
CrudeOIL Ndjenja për tregun
CrudeOIL Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.