CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fortrade Answers

Pavarësisht nëse sapo keni filluar apo keni bërë tregti për vite me radhë, tregtimi në internet mund të jetë sfidues për shkak të peizazhit të tij në ndryshim të vazhdueshëm. Ekipi ynë i ekspertëve u përgjigjet pyetjeve dhe shqetësimeve tuaja më të zakonshme për të thjeshtuar dhe sqaruar tregtimin në internet.

Përgjigjet e fundit