CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Ndrysho Fjalëkalimin
Përditëso fjalëkalimin tënd për llogaritë demo ose reale Fortrade
Krijo një Fjalëkalim të Fortë

Siç krijoni një fjalëkalim të ri, mbani mend:

  • Për të përdorur të paktën një shkronjë të mëdhe, një shkronjë të vogël dhe një numër
  • Fjalëkalimi juaj nuk duhet ta përmbajë emrin tuaj
  • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë 6 deri 15 karaktere
  • Duhet të jetë ndryshe nga fjalëkalimet e mëparshme

Nëse keni probleme me rivendosjen e fjalëkalimit ose nuk mund të hyni në llogarinë tuaj,
Na kontaktoni për më shumë ndihmë.