CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
index cfd

UK 100, Europe 50 dhe indekse të tjera

Krahasoni kthimet tuaja me indekset kryesore të tregut të aksioneve në botë.

CFD-të tona në indekse ju ofrojnë një çasje investimi për të përfituar nga sektorët kryesorë të industrisë ose të tregut në tërësi, në vend që thjeshtë t’ju tregojnë në ndonjë aksion individual.
Në fakt, ne ofrojmë më shumë se dhjetëra indeksesh nga të gjitha anët e botës, duke përfshirë USA 500, Europe 50, UK 100, Germany 30) të France 40.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa shumë apo sa pak të holla ju keni investuar. Megjithatë, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni çasje të menjëhershme për informacionet e tregut në një kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, grafikët, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër.

Pse të tregtoni me CFD-të në indekse në Fortrade?

Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:

  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa prej çifteve tona valutore të tregtuara më aktivisht:

Germany 30CFD në indeksin e tregut të aksioneve kryesore të Gjermanisë.Më shumë
USA 30CFD në Dow Jones Industrial Average (DJI).Më shumë
Europe 50CFD në indeksin kryesor të aksioneve të Eurozonës.Më shumë
UK 100CFD në indeksin e Financial Times Stock Exchange të Britanisë.Më shumë
Japan 225CFD në indeksin primar të tregut të aksioneve të Japonisë.Më shumë

Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.