CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Llogaritës i normave shkëmbyese

Normant shkëmbyese përcaktojnë koston e mbajtjes së pozitës gjatë natës. Kjo ndodh në orën 21:00 (GMT+0) në të gjitha tregtimet e mbajtura hapur në këtë kohë. Mund të përdorësh llogaritësin tonë për shkëmbime për të llogaritur lehtësisht tarifën që do të të vihet bazuar në instrumentin që po tregton, valutën e llogarisë, dhe masën e tregtimit.

Si përdoret "Llogaritësi i normave shkëmbyese"

1. Zgjidh valutën e llogarisë tënde nga menuja zbritëse.

2. Zgjidh çiftin e valutave për të cilën dëshironi të llogaritni normat shkëmbyese.

3. Futni masën e tregtimit (bazuar në lote).

4. Përkufizo numrin e netëve për të cilat do të të mbahet pozita.

5. Kliko në butonin KONVERTO dhe rezultati do të shfaqet më poshtë.

Llogaritësi i shkëmbimit
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.