CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Leja për të shpërndarë detajet e llogarisë

Thjeshtë.

Platformat tona intuitive janë të dizajnuara për të bërë tregtimin në internet më të thjeshtë, më të shpejtë dhe më miqësor. Në qoftë se ju jeni fillestar apo profesionist, jemi të sigurtë se do të gjeni atë që ju përshatet.

Tregtim në çdo kohë, kudo.

Gëzoni përvojën tregtare vërtetë të personalizuar, e arritshme nga të gjitha pajisjet, 24 orë në ditë, 5 ditë në javë. Filloni me tregtim me të gjitha valutat, aksionet dhe mallrat tuaja të preferuara nga kompjuteri, celulari apo tableti.

Siguria, Besueshmëria, Paqe.

Kur vjen puna tek tregimi në internet, siguria është më e rëndësishmja. Ne e kuptojmë këtë, dhe kemi bërë qëllim t’ju sigurojmë një mjedis të sigurtë, të licencuar dhe të rregulluar.