CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA 500

Indeksin USA 500

Indeksi USA 500 është i bazuar në 500 kompanitë më të mëdha kryesisht me kapitalizim të tregut të listuara në Bursën e Nju Jorkut ose NASDAQ dhe tregon S&P 500. Ai konsiderohet si treguesi kryesor i aksioneve amerikane dhe konsiderohet si indeksi më reprezentativ i aksioneve amerikane për shkak të përbërjes së tij të larmishme. Këto aksione përfshijnë Apple, General Electric, Goldman Sachs dhe Honeywell International.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
USA500 Ndjenja për tregun
USA500 Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.