CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Krijoni llogarinë tuaj Fortrade

Ejani në botën e privilegjuar të forex duke plotësuar formularin.

Keni llogari paraprakisht?
Mund të klikoni këtu për t'u identifikuar
Create Demo Account at Fortrade
Një hap në botën Forex me një llogari Demo

Provoni tregun Forex dhe platformat pa rrezik, praktikë në kushtet reale të tregut me 100,000$ para virtuale.

Provo falas, Pa rrezik

Hapja e një llogarie të tregtimit në Forex është falas. Pas 30 ditëve, llogaria e provës nuk është e disponueshme.

Mbështetje Live

Ju mund të merrni mbështetje të drejtpërdrejtë për llogarinë tuaj të provës pa një pikëpyetje.