CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Strategjitë më të mira tregtare ditore

Disponohet vetëm në anglisht.

Trend Signal Strategy (level 1)

With this strategy, you are looking for a shift in the current trend to a previous trend.

Tunnel Strategy (level 1)

With this strategy, you are looking for a break in a uniform trend.

Fractal Strategy (level 1)

With this strategy, you are looking for averages and fractals which indicate the possibility of a future trend.

Fishing strip strategy (level 2)

With this strategy, you are looking for a break in a uniform trend.

Zigzag Strategy (level 2)

The purpose of this strategy is to take advantage of the momentum that is created following a breakout.

Wave Tracker Strategy (level 2)

With this strategy, you need to identify, using indicators, a change in rate direction, and join the new trend.

Fibo Trap Strategy (level 3)

With this reverse strategy, the goal is to identify the end of a correction and enter when a new trend begins.

T-Chaser Strategy (level 3)

The goal of this strategy is to identify the start of a new trend.

Zoom In Strategy (level 3)

In this strategy, the goal is to identify a new minor trend, and properly time your entry.

Semi-Automatic Strategies

Exclusive Indicator developed by our experts. The on-screen display will announce the current automatic analysis.