CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Datat e fundit Rollover në Fortrade

Më poshtë është një tabelë e datave të kthimit për instrumente të tregtueshme që kohët e fundit janë përfshirë në kontrata të reja.

Fortrade Rollover datat për vitin 2022
Fortrade Rollover datat për vitin 2021
Fortrade Rollover datat për vitin 2020
Fortrade Rollover datat për vitin 2019
Fortrade Rollover datat për vitin 2018
Fortrade Rollover datat për vitin 2017