CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Platformat për tregtim

Grafikë të avancuar, ekzekutim i menjëhershëm me 1 klikim, depozitim dhe tërheqje e fondeve pa e lënë platformën dhe shumë më tepër

Filloni të tregtoni çdo monedhë, ar ose bitcoin duke zgjedhur platformën tuaj tregtare!
Filloni të tregtoni me valutë, flori ose aksione CFD-sh duke zgjedhur platformën tuaj tregtuese

Platformat tregtare Fortrade kanë përdorim të gjerë, duke ofruar një zgjidhje për profilin e çdo investitori, pavarësisht nga niveli i njohurive. Ne jemi në shërbimin tuaj me platforma tregtare të fituara me çmime të pajisura me teknologji dhe aftësi të avancuara për t'ju ndihmuar të menaxhoni investimet tuaja në mënyrë të sigurtë dhe të lehtë nga pajisja celulare, ueb-i ose Kopmjuteri/MAC-u juaj.

Fortrader
Fortrader Mobile
Tani keni mundësinë unike që plotësisht të kontrolloni llogarinë tuaj tregtare drejtpërdrejt nga telefoni juaj celular. Më nuk do të keni nevojë që të ndezni llaptopin tuaj apo kompjuterin desktop për të menaxhuar me llogarinë tuaj tregtare. Me vetëm disa klikime në aplikacionin Fortrader Mobile tani mund të:
Fortrader
Fortrader Web
Ndërfaqje e lehtë për t’u përdorur. Pa instalim të softuerit. Transaksionet blerëse dhe shitëse me një klikim. Tregtoni me kufizimet Stop Loss – Take Profit. Tregti e automatizuar. Depozitoni dhe tërhiqni mjetet sipas procedurave të Trader-it.
Fortrader
Fortrade MT4 Mobile
Aktualisht një nga platformat më të mira dhe më të besueshme për telefonat e mençur me ndihmën e së cilës mund të tregtoni në çdo moment pavarësisht se ku jeni!
Fortrader
Fortrade MetaTrader 4
Fortrade MetaTrader 4 ju ofron një zgjidhje krejtësisht të qëndrueshme për tregtinë tuaj në Forex duke përdorur analizat teknike. Me Meta Trader 4 ju keni gjithçka që ju nevojitet për të rritur fitimin tuaj. Për të ndihmuar klientët individualë që të zhvillojnë strategjitë e tyre tregtare, atyre ju ofrohet analiza teknike, përdorimi i grafikëve dhe Këshilla e ekspertit. Platforma Fortrade Meta Trader 4 mbështetet në gjuhë të ndryshme. Kjo platformë mund të përdoret në çdo vend të botës falë kësaj mundësie.
Fortrader
Fortrade MT4 Web
Nga tani të gjithë klientët e Fortrade-it kanë mundësi aksesi në të gjitha platformat funksionale MT4 pa instalimin e softuerit, drejtpërdrejt nga shfletuesi i internetit. Me një klikim, do të keni akses në të gjitha opsionet e avancuara të Meta Trader-it nga cilado pajisje, në cilindo sistem operativ (Windows, Mac, Linux).