CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Energy Trading Platform

Naftë e papërpunuar, gaz natyror dhe produkte të tjera energjetike

Tregtoni në një gamë të gjerë të produkteve të energjisë – kudo që dëshironi dhe sa herë që dëshironi.

Portofoli ynë i produkteve përfshin një numër të produkteve të energjisë, duke përfshirë Brent dhe WTI naftë e papërpunuar, benzinë, gaz natyror dhe vaj për ngrohje. Këta liderë të tregut janë të njohur për luhatshmërinë e tyre të jashtëzakonshme dhe likuiditetin e tregut të fuqishëm, të cilat ofrojnë kthime të larta për të kompensuar nivelet e tyre më të larta se ato mesatare.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave financiare të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa pak të holla ju keni investuar. Plus, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni qasje të menjëhershme në informacionin e tregut në kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, listat, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër.

Pse të tregtoni me produktet energjetike në Fortrade?

Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:

  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa nga produktet energjetike të tregtuara më aktivisht:

Naftë brentCFD në çmimin e përditshëm të naftës Brent të papërpunuar (EB).Më shumë
Naftë e papërpunuarCFD në çmimin e përditshëm të naftës bruto të West Texas Intermediate (CL).Më shumë
BenzinëCFD në çmimin e përditshëm të benzinës RBOB të riformuluar.Më shumë
Naftë për ngrohjeCFD në çmimin e përditshëm të naftës për ngrohje shtëpiake (HO).Më shumë
Gaz natyrorCFD në çmimin e përditshëm të gazit natyror (GN).Më shumë

Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.