CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

UK 100

Indeksin UK 100

Indeksi UK 100 është një shportë referimi që ndjek performancën financiare të 100 kompanive më të mëdha me të cilat tregtohet në LSE (Bursën e Londrës) dhe është një tregues i FTSE 100. Kompanitë e përfshira në indeksin UK 100 përfaqësojnë rreth 81% të kapitalizimit të tregut LSE, ndërsa shumica janë korporata të mëdha multinacionale. Anëtarët përbërës përcaktohen çdo tremujor, në ditën e mërkurë të fundit të muajit para marsit, qershorit, shtatorit dhe dhjetorit.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
UK100 Ndjenja për tregun
UK100 Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.