CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Bota e investimeve online,

Mirë se vini në Zonën e Llogarisë Fortrade

Llogaria me FCA do t'ju rrijë aktive deri me 7 shkurt, datë në të cilën do t'jua transferojmë kapitalin dhe pozicionin në llogarinë aktuale CYSEC.. Në rast se dëshironi të hyni në llogarinë FCA, ju lutemi çidentifikonuni dhe zgjidhni llogarinë “FCA”
Koha e mbetur për të filluar tregtimin me llogarinë tuaj reale:Fillo kuizin e ardhshëm tregues!
00
Ditë
:
00
Orë
:
00
Minuta
:
00
Sekonda
Një mundësi për të takuar Live Menaxherin e Llogaris me përvojë të madhe! Na vjen keq që ke humbur mundësinë për t'u takuar me Menaxherin e Llogaris me përvojë të madhe!
Mbledhja do të fillojë në:
Bashkohu në mbledhje Live
:
ORË MINUTA SEKONDA
Sesioni Live sapo ka filluar!
Nëse dëshironi të bëni një takim për një tmbledhje live me Menaxherin e Llogaris me përvojë të madhe! Menaxher, ju lutem kontaktoni mbështetjen tonë për t'ju siguruar lidhjen. Përveç kësaj, ju mund të mësoni më shumë rreth tregtimit duke vizituar faqen tonë Akademia e Tregtisë.
Platformat Tregtare
Image Description
Një platformë tregtare online me qasje nga çdo pajisje.
Image Description
Kthejeni pajisjen tuaj Android ose iOS në një tavolinë tregtare virtuale.
Image Description
Një platformë tregtare online me qasje nga çdo pajisje.
Image Description
Kthejeni pajisjen tuaj Android ose iOS në një tavolinë tregtare virtuale.
Image Description
Tregtoni në tregjet globale Forex në kompjuterin tuaj.

Rishikim mbi informacionin e klientit

I dashur klient i vlerësuar, ka kaluar një vit tashmë që ju keni azhurnoni informacionin tuaj të përdoruesit me Fortrade. Si një ndërmjetës i rregulluar, duhet të sigurohemi që të dhënat tona janë të azhurnuara. Ju lutemi, merrni një çast për të përditësuar informacionin tuaj të përdoruesit: