CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Llogaritës për Përqindjen e Margjinës

Llogaritësi i margjinës siguron një llogaritje të thjeshtë të përqindjes së Levave (të njohur gjithashtu si Niveli i Marzhës) të kërkuar për çdo instrument të tregtueshëm të ofruar në platformën tonë. Me llogarinë e margjinalit të Fortradës, mund të llogarisni saktësisht se sa është kërkuar margjina për të garantuar një pozicion që dëshironi të hapni dhe përshtatni madhësinë e tij sipas nevojës, nëse është e nevojshme.

Si të përdorni Llogaritësin për Përqindjen e Margjinës

1. Zgjidhni monedhën tuaj të llogarisë.

2. Zgjidhni palën e monedhës për të cilën dëshironi të llogarisni përqindjen e margjinës.

3. Përcaktoni raportin e diferencës nga raportet e paracaktuara në listën zbritëse.

4. Shkruaje shumën që dëshironi të llogarisni, duke përdorur vetëm numra.

5. Klikoni mbi butonin KONVERTO dhe rezultati do të shfaqet më poshtë.

Llogaritës i Margjinës
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.