CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Akademia online e Fortrade-it

Informohuni më shumë. Mësoni më shumë. Tregtoni më mirë.

Uebinare për tregti

Bashkohu me analistët tanë ekspert për analiza të tregut në kohë reale, përfshirë terminologjinë Forex, strategjitë, dhe ngjarjet e fundit në tregti.
Klikoni poshtë për t'u regjistruar në uebinarin e kësaj jave ose shihni uebinarët e fundit.
Kurset e avancuara të tregtimit

Përmbajnë edhe disa kurse të cilat mund t’i shfrytëzoni për të kuptuar më hollësisht tregtinë online dhe në fund të zgjëroni listën tuaj të aftësive.

Fillo këtu
Strategjitë më të mira ditore të tregtimit

Strategjitë më të mira ditore të tregtimit

Fillo këtu
Tregtia nga A deri në Z

Shikoni listën tonë të shprehjeve financiare. Kemi përdorur njohuritë tona për t’ju prezentuar një gamë të gjërë të shprehjeve të rëndësishme që përdoren dhe që mund t’i përdroni shpesh.

Fillo këtu
Librat elektronike mbi Forex-in dhe CFD-të

Lexoni librat elektronike për të mësuar shprehjet dhe përkufizimet të cilat përdorin tregtarët profesionistë dhe tregtarët amatorë në Forex.

Fillo këtu