CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Lista e plotë e produkteve

Shikoni listën e produkteve më poshtë për të parë se me çfarë mund të tregtoni në Fortrade.
Jemi më se të sigurtë se do të gjeni atë që ju nevojitet.

Valutat dixhitale
Monedhat
Indekse
Aksione
Qasje e drejtpërdrejtë në treg (DMA)
Metale te çmuara
Produktet e Energjisë
Mallrat e Bujqësisë
Thesaret amerikane
ETFs
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.