CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Analizim nga Trading Central

Përdorni instrumentet e analizës teknike të ekspertëve të Tregtimit Qendror për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare

Trading Central Analysis

Ne jemi të ngazëllyer për të njoftuar futjen e Tregtimit Qendror në platformat tona tregtare online - për Android, iOS, ueb dhe desktop. Tregtimi Qendror është ofruesi kryesor i kërkimit të plotë në kohë reale.

Rezultatet që nxjerr nga analiza teknike, tabelat dhe treguesit bazohen në një shkrirje analitike të automatizuar AI (inteligjencë artificiale) dhe ekspertizë nga analistë eprorë, gjë e cila shtrihet në analitikë themelore, teknike, lajmesh, mendimesh dhe ekonomike.

Përdorimi i Tregtimit Qendror me Fortrade ju lejon të merrni vendime më të mira dhe më efikase tregtare. Jemi duke shtuar vazhdimisht raporte të analizës më të thellë teknike dhe mjete të sofistikuara për njohjen e modelit të grafikonit në platformën tregtare online të Fortrade, në fund të fundit duke ju ndihmuar për të maksimizuar potencialin tuaj të fitimit.

Mjeti është i thjeshtë për t'u përdorur dhe mund të gjendet në seksionin e grafikonit të platformës (në të djathtë të ekranit tuaj në desktop dhe brenda skedës 'Grafikon' në celular ose tabletë).

Nga t'ia nisni:

  • Hyni në platformën tregtuese në internet PRO nga rrjeti, celulari apo tableta juaj.
  • Klikoni te butoni ‘TC’ që gjendet në këndin majtas-lart të ekranit (brenda pjesës së kreut të tabelës).
  • Hulumtoni dyzina me burime të dobishme si tregues teknikë tregtimi dhe intuitë në treg, që përcillen në kohë reale.
Trading Central Analysis
Analyst Views
Adaptive Candlesticks
Adaptive Divergence Convergence (ADC)
Economic Calendar
Downloading | Installing | Upgrading