CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari, argjendi dhe metalet e tjera të çmuara

Përfitoni nga lëvizjet e çmimeve të metaleve të tjera të çmuara kryesorë me të cilat tregëtohet në bursë.

Me Fortrade, ju mund të blini dhe të shisni CFD të mallrave në të gjitha metalet kryesore të monedhave, duke përfshirë platin, bakrin, argjendin dhe natyrisht arin – babain e të gjitha metaleve. Pa marrë parasysh a jeni të interesuar për testimin e strategjisë suaj për reduktimin e rrezikut apo vetëm dëshironi që të shtoni gjëra të reja në portofolin tuaj, sfera jonë e metaleve të çmuara dhe metleve bazë ju ofron mundësi investimi emocionuese dhe potencialisht fitimprurëse, në pozicione të gjata dhe të shkurtra.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa shumë apo sa pak të holla ju keni investuar. Megjithatë, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni çasje të menjëhershme për informacionet e tregut në një kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, grafikët, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër.

Pse të tregtoni me metale të çmuara në Fortrade?

Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:

  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa nga metalet tona më të tregtuara në mënyrë aktive:

BakërCFD në spot çmimin e bakrit (HG)Më shumë detaje
ArCFD në spot çmimin e arit (XAU)Më shumë detaje
PlatinCFD në spot çmimin e argjendit (XAG).Më shumë detaje
ArgjendCFD në kursin e këmbimit e arit (XAU) në euro (EUR).Më shumë detaje
XAU/EURCFD na tečaj konverzije zlata (XAU) prema euru (EUR).Më shumë detaje

Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.