CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Përditëso informacionin
Si pjesë e procesit tonë të rishqyrtimit vjetor, duhet të përditësojmë të dhënat tona.
Ju lehtë mund të përditësoni informacionin tuaj me mjetin për përditësim më poshtë.
Përdorim i lehtë.
Platformat tona intuitive të tregtimit janë dizajnuar për ta bërë tregtimin në internet sa më të thjeshtë, të shpejtë dhe miqësor. Nëse ju jeni një fillestar ose një profesionist i kalitur, ne jemi të sigurt që ju do të gjeni përshtatjen e duhur.
Tregtoni në çdo kohë, gjithandej.
Kënaquni me një eksperiencë tregtare të vërtetë të personalizuar, të aksesueshme në të gjitha pajisjet, 24 orë në ditë, 5 ditë në javë. Filloni të tregtoni të gjitha monedhat, rezervat dhe mallrat tuaja të preferuara nga kompjuteri, telefoni ose tableta juaj.
Siguria, Besueshmëria, Paqe në Mendje.
Kur vjen puna te tregtia në internet, siguria është e vendin e parë. Ne e kuptojmë këtë dhe e kemi bërë qëllimin tonë që t'ju ofrojmë një ambient tregtar 100% të sigurt, të siguruar, të licencuar dhe të rregulluar me mjedis tregtar.