CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Kalkulatori i Vlerës PIP

Përdorni Kalkulatorin e PIP të Fortrade për të gjetur vlerën e saktë të pozicioneve tuaja tregtare në monedhën e llogarisë suaj tregtare. Kjo lejon një kuptim më të mirë se si llogariten madhësitë tuaja të tregtisë dhe përfundimisht ju ndihmon të keni sukses.

Si të përdorni Kalkulatori për Vlerën e PIP

1. Zgjidhni monedhën tuaj të llogarisë.

2. Zgjidhni palën e monedhës për të cilën dëshironi të llogarisni vlerën e pip.

3. Shtypni shumën që dëshironi të llogarisni, duke përdorur vetëm numra.

4. Klikoni mbi butonin KONVERTO dhe rezultati do të shfaqet më poshtë.

Kalkulator për PIP
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.