CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fortrader Mobile

Menaxhoni me portfolion e plotë të investimeve nga pëllëmba e dorës suaj.

 

Aplikacioni iPhone dhe iPad për tregtim

Përcillni, mësoni dhe tregtoni me qindra CFD në valuta, indeksë, aksione dhe lëndë të para, direkt nga iPhone-i dhe iPad-i.

Aplikacioni Android për tregtim

Përdorni celularin ose tabletin tuaj Android për të përcjellur tregjet – nga cilido vend dhe sa herë që dëshironi.

7 arsye për përdorimin e Fortrader Mobile-it:

Funksionaliteti gjithëpërfshirës:

Aplikacioni tregtar online në fakt është identik në punë dhe në mundësitë që ofrojnë platformat tona për kompjuterat desktop.

Zgjidhje unike për gjithçka:

Si pjesë e pakos sonë të platformës tregtare, Fortrader Mobile ju ofron mënyra për të ndjekur, analizuar dhe tregtuar me asortimentin e instrumenteve pronësore, duke përdorur platformën unike për më shumë pajisje, duke ju kursyer kohën e çmuar, paratë dhe problemet.
risk free

Stërvitje 100% pa rrezik:

Aplikacioni ynë ju mundëson të përsosni shkathtësitë tuaja tregtare me 100 000 € para virtuale. Përveç kësaj, kurdo që të ndiheni të gatshëm, ju mund të kaloni thjeshtë në para reale ose përsëri të ktheheni në stërvitje – të gjitha këto thjeshtë me një klikim.
simplistic and user friendly

Intuitiv, i thjeshtësuar dhe i përshtatur për përdoruesit:

Blerja dhe shitja e valutave, aksioneve, indeksëve dhe lëndëve të para bëhet edhe më e thjeshtë.

I vogël, por i fuqishëm:

Me një kapacitet të vogël të memories dhe kohës së pritjes, Fortrader Mobile ju ofron të dhëna në kohën reale, implementon korrigjimet dhe mundëson nisje të shpejtë të tregtimeve të reja me një shpejtësi dhe saktësi të lartë.

Konfidencialiteti dhe siguria SSL:

Zgjidhja inovative tregtare përdorë disa nga teknologjitë më të avancuara të disponueshme të enkripitimit – që garanton një konfidencialitet të plotësishëm, anonimitet dhe siguri për asetet tuaja.

Llojet e llogarive të avancuara:

"Marrja e fitimit", "Ndalimi i humbjes" dhe urdhërat në pritje janë vetëm disa nga mundësitë e avancuara që janë të përfshira.