CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Fortrader

Fortrader Web

Hyrja juaj në tregtinë online është më e thjeshtë, më e mençur dhe më e sigurtë.

Si rezultat i zgjërimit të zgjidhjeve tona inovative tregtare, jemi krenarë që mund t’ju ofrojmë Fortrader Web – platformën tregtare në internet në të cilën mund të keni akses nga çdo PC, Mac ose aparat celular me shfletues interneti dhe lidhje në internet.

Fortrader Web shfrytëzon të gjitha avancimet teknologjike të firmës dhe privilegjet tregtare, ndërsa në të njëjtën kohë ruan pamjen dhe ndjenjen origjinale të softuerit tonë kryesor industrial. Kjo do të thotë se ju mund të regjistroheni në llogari, të menaxhoni me tregtitë e hapura dhe të kontrolloni eskpozimin tuaj kapital – të gjitha këto me vetëm disa klikime.


Shfletuesit e mbështetur

Në Fortrader Web mund të keni qasje nga kompjuteri juaj nëpërmjet Chrome-it, Internet Explorer-it, Firefox-it, Opera-s dhe Safari-t. Gjatë përdorimit të celularit ose tabletit, sigurohuni se keni versionin e fundit të shfletuesit të internetit në celular.


6 arsye për përdorimin e Fortrader Web

Zgjidhje unike për gjithçka

Fortrader Web ju ofron mënyra për përcjellje, analizim dhe tregti me asortimentin e instrumeteve pronësore duke përdorur platformën unike për më shumë pajisje, duke ju kursyer kohën e çmuar, paratë dhe problemet.

I vogël, por i fuqishëm

Me një kapacitet të vogël të memories dhe kohës së pritjes, Fortrader Web ju ofron të dhëna në kohën reale, implementon korrigjimet dhe mundëson nisje të shpejtë të tregtimeve të reja me një shpejtësi dhe saktësi të lartë.

Stërvitje 100% pa rrezik

Aplikacioni ynë ju mundëson të përsosni shkathtësitë tuaja tregtare me 100 000 € para virtuale. Përveç kësaj, kurdo që të ndiheni të gatshëm, ju mund të kaloni thjeshtë në para reale ose sërish të ktheheni në stërvitje – të gjitha këto thjeshtë me një klikim.

Konfidencialiteti dhe siguria SSL

Zgjidhja inovative tregtare përdorë disa nga teknologjitë më të avancuara të disponueshme të enkripitimit – që garanton një konfidencialitet të plotësishëm, anonimitet dhe siguri për asetet tuaja.

Intuitiv, i thjeshtësuar dhe i përshtatur për përdoruesit

Blerja dhe shitja e valutave, aksioneve, indeksëve dhe lëndëve të para bëhet edhe më e thjeshtë.

Llojet e llogarive të avancuara

"Marrja e fitimit", "Ndalimi i humbjes" dhe urdhërat në pritje janë vetëm disa nga mundësitë e avancuara që janë të përfshira.


Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.