CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
online commodities trading

Pambuk, misër dhe produkte të tjera bujqësore

Krijoni një portofol të ndryshëm i cili bazohet në ushqim dhe në bujqësi, për një mundësi të realizimit të fitimit të konsiderueshëm.

Ne ofrojmë CFD në një numër të madh të lëndëve të para kryesore të drithërave dhe të materialeve të tjera të para siç janë gruri, misri, sheqeri dhe pambuku. Këto produkte bazë, me të cilat tregtohet në shumë tregje të lëndëve të para dhe në bursa mbarë bote, luajnë një rol të rëndësishëm në ekonominë globale të sotme. Dhe, meqenëse ato shpesh janë të nënshtruara ndaj luhatshmërisë ekstreme të çmimeve, e ardhmja dhe mundësitë e tyre mund t’ju ofrojnë mundësi të shumta për të realizuar fitime të mëdha nga investimet relativisht të vogla.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa shumë apo sa pak të holla ju keni investuar. Megjithatë, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni çasje të menjëhershme për informacionet e tregut në një kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, grafikët, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër.

Pse të tregtoni në indekse CFD me Fortrade?

Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:

  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa nga produktet tona bujqësore të tregtuara më aktivisht:

SheqerCFD në çmimin e përditshëm të sheqerit (SB).Më shumë
MisërCFD në çmimin e përditshëm të misrit (ZC).Më shumë
SojëCFD në çmimin e përditshëm të spotit të sojeve (ZS).Më shumë
GrurëCFD në çmimin e përditshëm të grurit (ZW).Më shumë
PambukCFD në çmimin e përditshëm të pambukut numër 2 (CT)Më shumë

Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.