CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
foreign exchange Currencies

EUR/USD, GBP/USD dhe palë të tjera valutore

Merrni qasje të menjëhershme në mbi 60 palë valutore, duke përfshirë të gjitha majorët, shumë prej të miturve dhe një pjesë të vogël të ekzotikëve.

Shërbimet tona të besueshme, platformat e lehta për përdorim dhe kushtet e tregtisë ultra-konkurruese ju ofrojnë një mundësi për të marrë pjesë dhe të keni sukses në tregun prej 5,3 trilion dollarësh në ditë i cili shumë shpejt po bëhet bizhuteria e kurorës së tregtimit online.

Çfarë? Si? Pse?

Në rast se nuk jeni njohur me termat Forex (FOReign EXchange) këtu është një përmbledhje e shkurtër për të filluar:

“Big Kahuna(Udhëheqësi)”

Tregu i këmbimit valutor është deri tani tregu financiar më i madh dhe më popullor në botë. Çdo ditë tregu tregtohet globalisht nga miliona organizata dhe individë, të cilët kërkojnë të përfitojnë nga paqëndrueshmëria dhe likuiditeti i saj. Kjo do të thotë që nën kushtet normale të tregut, pothuajse gjithmonë dikush është i gatshëm të marrë tregtinë tuaj, pa marrë parasysh nëse jeni duke shkuar gjatë (duke blerë) apo shkurtë (duke shitur).

24 orë, 5 ditë në javë

Një nga elementët kryesorë që qëndron pas popullaritetit në Forex është fakti se pa marrë parasysh se çfarë kohe e ditës apo e natës është, tregu ka shumë të ngjarë të jetë i hapur diku në botë. Kjo është për shkak të faktit se një javë tipike në tregun e Forex fillon të hënën në mëngjes në Wellington, Zelandën e Re, dhe lëviz rreth Botës – duke përparuar përmes Tokio dhe Singapor, përfundimisht duke shkuar në Londër dhe duke u mbyllur të premten në mbrëmje në Nju Jork.

Një monedhë e dyanëshme

Ndryshe nga tregjet e tjera financiare, tregjet e Forex mund të jenë fitimprurëse në kushtet e favorshme dhe të pafavorshmetë të tregut. Kjo është për shkak se në Forex ju keni mundësinë të 'blini' ose të 'shitni' një kurs këmbimi, në varësi të drejtimit që mendoni se do të shkojë. Si rezultat, ju keni dy mënyra të ndryshme për të përfituar nga ajo (në vend të një mënyre), gjë e cila rrit në mënyrë drastike ROI(kthimi i investimit) potencialin tuaj. Por mos na mbani vetëm për fjale.

Pse të tregtoni në bursë të valutave të huaja me Fortrade?

Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:

  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa prej çifteve tona valutore të tregtuara më aktivisht:

EUR/USDKursi i këmbimit të euros (EUR) ndaj dollarit amerikan (USD).Më shumë
GBP/USDKursi i këmbimit të paundit Britanik (GBP) ndaj dollarit amerikan (USD).Më shumë
USD/JPYKursi i këmbimit të dollarit Amerikan (USD) ndaj jenit Japonez (JPY).Më shumë
EUR/GBPKursi i këmbimit të euros (EUR) ndaj paudit Britanik (GBP).Më shumë
USD/CHFKursi i këmbimit të dollarit Amerikan (USD) ndaj frangut Zviceran (CHF).Më shumë

Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.