CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Seminari Online i ardhshëm: Lufta e çmimit të naftës së papërpunuar në kohën e koronavirusit
Seminari Online i ardhshëm: Lufta e çmimit të naftës së papërpunuar në kohën e koronavirusit
fortrade-webinar

Seminarët Online për tregti në Forex dhe me CFD-të

Përfitoni nga seriali jonë i Seminarëve Online FALAS për tregti nga komoditeti i shtëpisë suaj. Zbuloni të gjitha teknikat themelore tregtare të cilat duhet t’i dini. Mësoni se si t’i përdorni mjetet për analiza ditore në Forex dhe mbi aksione, si të menaxhoni siç duhet me kapitalin tuaj investiv, të aplikoni grafikët e trendeve; si t’i njihni trendet në tregje dhe mbi të gjitha, si të tregtoni me më shumë vetëbesim. Në tabelën në vijim është dhënë lista e Seminarëve Online tonë.
LLOJITITULLIDATA DHE KOHA (GMT)
FalasLufta e çmimit të naftës së papërpunuar në kohën e koronavirusit17.04.2020 | 17:00-18:00

Seminarët Online e fundit për tregtinë

  • Hyrje në bazat e Forex-it

    Në kursin “Hyrje në bazat e Forex-it” Fortrade ju mëson për bazat e tregtisë me CFD-të në platformën tonë dhe ju ofron një edukim falas në gjuhën tuaj. Ju ftojmë që sot të regjistroheni në ndonjërin nga Seminarët Online tanë profesionalë.

  • Hyrje në bazat e Forex-it

    Në kursin “Hyrje në bazat e Forex-it” Fortrade ju mëson për bazat e tregtisë me CFD-të në platformën tonë dhe ju ofron një edukim falas në gjuhën tuaj. Ju ftojmë që sot të regjistroheni në ndonjërin nga Seminarët Online tanë profesionalë.

  • Hyrje në bazat e Forex-it

    Në kursin “Hyrje në bazat e Forex-it” Fortrade ju mëson për bazat e tregtisë me CFD-të në platformën tonë dhe ju ofron një edukim falas në gjuhën tuaj. Ju ftojmë që sot të regjistroheni në ndonjërin nga Seminarët Online tanë profesionalë.

A e dini këtë?
Shikimi i seminareve Online për të mësuar më shumë rreth Forex-it dhe tregtisë me CFD-të mund t’ju sjellë shumë përfitime, përfshirë rezultatet më të mira. Nëse tani jeni gati për të filluar tregtimin në Fortrade, vetëm klikoni në butonin “Fillo tani”.