CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
Llogaritë tuaja tregtuese
Mund t'i shihni të gjithë llogaritë tuaja aktuale demo dhe të vërteta të regjistruara me adresën tuaj të emailit.
Gjithashtu mund edhe të kontrolloni informacionin aktiv dhe pasiv të ndërlidhur me llogarinë tuaj.
Numri i llogarisë Lloji i llogarisë Monedhë Statusi i llogarisë Ndërmjetësi
DemonstrimReale JoaktivAktiv Fortrade Ltd. (FCA) Fort Securities LLC. (NBRB) Fort Securities Australia Pty Ltd. (ASIC) Fortrade Cyprus Ltd. (CySEC) Fortrade Canada Limited (IIROC) Fortrade Ltd. (FSC)