CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

GBP/USD

Kursi i këmbimit të paundit britanik (GBP) kundrejt dollarit amerikan (USD).

Paundi britanik (GBP) dhe dollari amerikan (USD) janë nga më të tregtuarit dhe më të shikuarit në treg. GBP/USD përfaqëson numrin e paundëve britanikë që nevojiten për të blerë një dollar amerikan. Ndër faktorët më me ndikim janë pjesëmarrja globale dhe strategjike e Shteteve të Bashkuara dhe Mbretërisë së Bashkuar, si dhe marrëdhëniet unike midis dy vendeve - e para konsiderohet si ekonomia më e madhe në botë, ndërsa e dyta është qendra kryesore financiare e Europës dhe aktori kryesor në tregun e këmbimit valutor.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
GBPUSD Ndjenja për tregun
GBPUSD Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.