CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fondet e investimeve, aksionet e të cilave tregtohen në bursë (Tregtimi me ETF-të)

Shfrytëzoni fuqitë e tregjeve financiare duke tregtuar me ETF-të – zgjedhja e investimeve të tregtarëve profesional.

Me Fortrade, ju mund të blini dhe të shisni ETF-të në dy produkte të reja emocionuese - Fondet e investimeve, aksionet e të cilave tregtohen në bursë (ETF). Fondi i investimit, aksionet e të cilave tregrohen në bursë, i njohur thjeshtë si "ETF", përcjell indeksin, sektorin, aksionet apo lëndët e para me të cilët tregtohet në një bursë.

ProShares UltraPro QQQ ETF CFD i Gjatë
ProShares UltraPro i Gjatë QQQ (Shenja: TQQQ) është një ETF i gjatë i cili përcjell indeksin e NASDAQ-100, me qëllim të arritjes së 3x të performancës ditore. Ky instrument mund të jetë i përshtatshëm për ata tregtarë, të cilit parashikojnë rritje në NASDAQ-100

ProShares UltraPro QQQ ETF CFD i Shkurtë
ProShares UltraPro i Shkurtë QQQ (Shenja: SQQQ) është një ETF i shkurtë i cili përcjell indeksin e NASDAQ-100, me qëllim të arritjes së 3x të performancës inverse ditore. Ky instrument mund të jetë i përshtatshëm për ata tregtarët, të cilit parashikojnë rënie në NASDAQ-100.

Indeksi NASDAQ-100 përfshinë 100 kompanitë më të mëdha amerikane dhe kompanitë jofinanciare ndërkombëtare të listuara në NASDAQ, të bazuara në kapitalizimin e tregut. Ato përfshijnë emra të mirënjohur, siç janë AAPL, MSFT, GOOG dhe AMZN.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa shumë apo sa pak të holla ju keni investuar. Megjithatë, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni çasje të menjëhershme për informacionet e tregut në një kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, grafikët, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër. Pse të tregtoni me ETF-të në Fortrade? Për ta thjeshtësuar, këtu është një listë e shpejtë e përfitimeve që ju do të merrni kur të bashkoheni në komunitetin tonë tregtar:
  • Thjeshtësia e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni një ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e dallimeve në çmim: ne sigurojmë trajtim e të gjitha dallimeve në çmim për ofertë dhe kërkesë në kohën e duhur, në mënyrë precize dhe transparente.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • 3 gjëra të cilat nuk do t’i gjeni këtu: nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike me 100.000 €/$, tregues tregtar, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi përjashtuar çfarëdo ndërmjetësuesi dhe përdorim teknologjitë kryesore të industrisë për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.
Për ta parë listën e plotë të produkteve të cilët ne ofrojmë, klikoni këtu.

ETFs

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.