CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Tarifat për pasivitet

Pyetjet më të shpeshta

Kur aplikohen tarifat për pasivitet në llogarinë time?
Sa janë tarifat për pasivitet?
Si do të paguhet tarifa për pasivitet?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.