CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Mini Indekset në CFD

Mini Indekset në CFD

Mini Indekset në Kontrantat per dallim në çmim (Contracts For Difference-CFD) paraqesin masat më vogla të lot ( volumit tregtar) në krahasim me indekset kryesore. Kjo u mundëson tregtarëve blerjen dhe shitjen e indekseve më të popullarizuara në CFD me më pak kapital të investuar.

Fortrade ofron “mini” CFD në indekse të tjera:

IndeksetSimboliMasa e lotitMini kontratëSimbolMasa e lotit
CAC 40CAC40100CAC 40 miniCAC40-m10
Germany 30GER30100Germany 30 miniGER30-m10
FTSE 100FTSE 100100FTSE 100 miniFTSE 100-m10
Dow 30DJ30100Dow 30 miniDJ30-m10
NASDAQ 100NASDAQ100100NASDAQ 100 miniNASDAQ100-m10
S&P 500S&P500100S&P 500 miniS&P500-m10

 

 

- M -