CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Si të regjistroheni

Hyrja e sërishme në Fortrade MetaTrader 4 si përdorues i regjistruar

Kur të shkarkoni Fortrade MetaTrader 4 në PC-në ose Mac-un tuaj, sistemi operativ që përdorni do t’ju ofrojë hapjen ose rregullimin e programit. Nëse keni zgjedhur hapjen e një skedari të shkarkuar ose nuk mbani mend se ku e keni ruajtur atë, provoni një nga opsionet e mëposhtme.

 

Opsioni 1: Kontrolloni vendndodhjen e shkarkimeve tuaja në shfletuesin tuaj të internetit

Kontrolloni vendndodhjen ku shfletuesi i internetit automatikisht dërgon skedarët e shkarkuar:

Internet Explorer (Windows): kërkoni skedarin me emrin “fortrade4setup.exe” brenda: C:\…[emri i përdoruesit]\Dokumentet e mia\Shkarkimet.

Safari (Mac OS): klikoni në ikonën Safari në pjesën e sipërme të majtë të ekranit dhe zgjidhni nga menuja Settings (URDHËR). Kutia Settings në Safari do të paraqitet dhe do të tregojë vendndodhjen e zakonshme të shkarkimeve. Kërkoni skedarin me emrin “fortrade4setup.exe”.

Google Chrome: hapni Chrome dhe klikoni në ikonën në formë të çelësit në pjesën e sipërme të djathtë. Në menynë që shfaqet, klikoni në opsionin “Shkarkimet” dhe shikoni poshtë në kutinë e shkarkimeve për të parë skedarin me emrin “fortrade4setup.exe”.

Firefox: klikoni në butonin Firefox në të majtën e ekranit tuaj. Shkoni në tabin “Të përgjithshme” brenda seksionit me opsione dhe pastaj klikoni në “Shfaq të gjitha shkarkimet” për të parë vendndodhjen e skedarëve tuaj të shkarkuar së fundmi. Kërkoni skedarin me emrin “fortrade4setup.exe”.

 

Opsioni 2: Kërkoni të gjithë hard drajvin tuaj

Mënyra e dytë për të gjetur programin është të bëni një kërkim fortrade4setup.exe në hard drajvin tuaj.

 

Opsioni 3: Shkarkoni sërish Fortrade MetaTrader 4

Nëse ende keni probleme rreth gjetjes së skedarit të shkarkuar, ju rekomandojmë të provoni ta shkarkoni atë sërish. Ose nëse preferoni më shumë, vizitoni platformën tonë në internet, në të cilën mund të keni akses online nga çdo shfletues i internetit, përfshirë edhe ata në pajisjet mobile.

 

Ende keni nevojë për ndihmë?

Vizitoni faqën tonë FAQ (Pyetjet më të shpeshta) për më shumë informacione ose na kontaktoni drejtpërdrejt në adresën tonë elektronike [email protected].