CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Gold (EUR)

CDF në spot çmimin e arit (EUR).

Lloji i produktit: CFD-të në metaleTregu: Global
Valuta: EURNjësia matëse: Ounc
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Ari është një metal i butë jashtëzakonisht popullor i cili tregtohet në mbarë botën në bursa të ndryshme, ndërsa vlera e tij shprehet në euro. Për shekuj me radhë, ari konsiderohet të jetë media kryesore për këmbim dhe se ende mbet valuta udhëheqëse globale (1 ounc ari shfaqet si XAU). Një nga avantazhet unike e CFD-ve të arit është se me të, mund të tregtohet 23 orë në ditë, pothuajse çdo ditë të vitit. Edhe një avantazh tjetër i rëndësishëm është likuiditeti i lartë i tregut të metaleve, i cili u mundëson tregtarëve blerje dhe shitje të shpejtë dhe të lehtë të kontratave. Procesi i përcaktimit të çmimit spot të arit përfshinë parashikimin e nxerrjes së arit, prodhimit dhe shufrat aktuale të arit nëpër botë, ndërsa njëkohësisht merren në konsiderim efektet e ngjarjeve ekonomike dhe politike, spekulimet e përgjithshme dhe sjellja e tregut, si dhe vlera e valutave dhe lëndëve të para të tjera. Çmimet spot të arit llogariten dhe publikohen në çdo sekondë gjatë orëve të tregtimit.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
GOLDEUR Ndjenja për tregun
GOLDEUR Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for GOLDEUR GMT No data for GOLDEUR GMT No data for GOLDEUR GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.