CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA 500

CFD në indeks USA 500.

Lloji i produktit: Indeks CFDTreg: CME
Shtet: Shtetet e Bashkuara të AmerikësValutë: USD
Ora tregtare: Në përputhje me tregunNjësia e matëse: Kontrata
Kushte të plota të tregtisë >>

Përshkrim:

Indeksi USA 500 bazohet në 500 kompani më të mëdha, kryesisht sipas kapitalizimit tregtar, që janë në listë të bursës të Nju Jorkut (NYSE) ose NASDAQ, dhe është indikatori i indeksit S&P 500. Konsiderohet si treguesi kryesor për aksione amerikane sepse përfshin kompanitë e ndryshme amerikane. Në listë të këtij indeski gjednet kompani siç janë Apple, General Electric, Goldman sachs dhe Honeywell International.