CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Partneri zyrtar për tregtim i KF Rangers

Fortrade është krenar që është sponsor zyrtar i klubit të futbollit me famë botërore, Rangers

rangers
Ne zgjodhëm të bëhemi partner me KF Rangers, fitues të kupës së evropës, sepse ne shohim se sa të palodhur dhe këmbëngulës janë ata për të arritur në krye dhe rezultatet e tyre janë mahnitëse:
  • 55 herë fitues të kampionatit skocez
  • 33 herë fitues të kupës skoceze
  • 27 herë fitues të kupës së ligës skoceze
  • Fituesit e Kupës Evropiane

Besnikëria e mbështetjes së Gers gjatë viteve ka frymëzuar klubin për të arritur rezultate të mrekullueshme. Kur tifozët japin mbështetjen dhe tregojnë besnikërinë e tyre, KF Rangers i shpërblen ata me performancë të shkëlqyer.

Ne në Fortrade e kuptojmë këtë dhe aspirojmë të krijojmë një përvojë tregtare që performon në nivelin e parë. Ne u jemi borxhli klientëve tanë t'ju sigurojmë një platformë tregtare të sigurt, të shpejtë dhe të besueshme sepse suksesi juaj është suksesi ynë.

Edukim falas, mbështetje e përkushtueshme dhe e dobishme, si dhe një platformë tregtare e shpejtë, e sigurt dhe stabile janë përvojat në Fortrade!