CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Pse Fortrade?

Sepse ne ofrojmë produkte të sigurta dhe të besueshme dhe sepse jemi të përkushtuar ndaj jush dhe suksesit tuaj

Clear and Simple Trading

Tregti e qartë dhe e thjeshtë

Marrja e vendimeve të mira tregtare mund të jetë mjaft konfuze dhe tepër komplekse. Duke pasur parasysh shumëllojshmërinë e zgjedhjeve, të informacioneve dhe resurseve të disponueshme dixhitale, nuk është befasi që kaq shumë njerëz kanë probleme me navigacionin në Forex. Ne kemi zhvilluar mënyrën tonë të ofrimit të ndihmës për t’ju mësuar më shumë mbi valutat e huaja dhe tregtinë me CFD-të. Teknologjia jonë është e projektuar që përdoruesve t’ju ofrojë një mjedis tregtar të thjeshtë por të fuqishëm, që është ideal si për tregtarët me eksperiencë ashtu edhe për fillestarët.
Secure, Trusted, Reliable

I sigurtë, konfidencial, i besueshëm

Kur vjen puna për të zgjedhur një sekser, mos bini kurrë dakord për më pak se sa meritoni. Si firmë ndërmjetësimi e rregulluar nga FSC, ju sigurojmë me kushtet më të larta për tregtim me vetëbesim të plotë dhe mendje të qetë. Duke iu bashkuar komunitetit tonë të tregtimit në linjë, mund të rrini të qetë se fondet i keni plotësisht të mbrojtura në përputhje me rregullat dhe rregulloret më strikte. Motoja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
Kur vjen puna për të zgjedhur një sekser, mos bini kurrë dakord për më pak se sa meritoni. Si firmë ndërmjetësimi e rregulluar nga FCA, ju sigurojmë me kushtet më të larta për tregtim me vetëbesim të plotë dhe mendje të qetë. Duke iu bashkuar komunitetit tonë të tregtimit në linjë, mund të rrini të qetë se fondet i keni plotësisht të mbrojtura në përputhje me rregullat dhe rregulloret më strikte. Motoja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".

Plani i kompensimit të shërbimeve financiare: Në rast të shkuarjes së Fortrade-it në falimentim për çka gjasat janë shumë të ulëta ose në rast të ndërprerjes së tregtisë, mund të përfitoni nga mbrojtja të cilën ofron plani i kompensimit të shërbimeve financiare (FSCS). FSCS është në funksion nga dhjetori i viti 2001, kur ka hyrë në fuqi Ligji mbi shërbimet financiare dhe tregjet 2000 që vepron si mbrojtje për klientët e kompanive të autorizuara nga FCA. Niveli maksimal i kompensimit të kërkesave të investitorëve nga kompanitë e regjistruara zakonisht është 85 000 £ për person, për kompani. FSCS në përgjithësi është në dispozicion si për individët privatë ashtu edhe për disa kompani më të vogla. Informacionet shtesë mbi FSCS-në mund të gjenden në faqën e internetit të FSCS-së ose duke telefonuar shërbimin për ndihmë në numrat +44 (0) 20 7741 4100 ose 0800 678 1100.
Kur vjen puna për të zgjedhur një sekser, mos bini kurrë dakord për më pak se sa meritoni. Si firmë ndërmjetësimi e rregulluar nga NBRB, ju sigurojmë me kushtet më të larta për tregtim me vetëbesim të plotë dhe mendje të qetë. Duke iu bashkuar komunitetit tonë të tregtimit në linjë, mund të rrini të qetë se fondet i keni plotësisht të mbrojtura në përputhje me rregullat dhe rregulloret më strikte. Motoja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
Kur vjen puna për të zgjedhur një sekser, mos bini kurrë dakord për më pak se sa meritoni. Si firmë ndërmjetësimi e rregulluar nga ASIC, ju sigurojmë me kushtet më të larta për tregtim me vetëbesim të plotë dhe mendje të qetë. Duke iu bashkuar komunitetit tonë të tregtimit në linjë, mund të rrini të qetë se fondet i keni plotësisht të mbrojtura në përputhje me rregullat dhe rregulloret më strikte. Motoja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
Kur vjen puna për të zgjedhur një sekser, mos bini kurrë dakord për më pak se sa meritoni. Si firmë ndërmjetësimi e rregulluar nga CySEC, ju sigurojmë me kushtet më të larta për tregtim me vetëbesim të plotë dhe mendje të qetë. Duke iu bashkuar komunitetit tonë të tregtimit në linjë, mund të rrini të qetë se fondet i keni plotësisht të mbrojtura në përputhje me rregullat dhe rregulloret më strikte. Motoja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
Bulls and Bears, Any Time, Any Where

"Bulls" dhe "Bears", kurdo, ngado

Në botën e tregtisë online, aksesi në treg është më me rëndësi. Mundësia e tregtimit 24 orë në ditë – në shtëpi, në punë, në autobus, në tren ose kudo, më nuk është luks por domosdoshmëri. Për të përmbushur këtë nevojë në rritje, ekipi jonë i ekspertëve të dëshmuar ka projektuar dhe zhvilluar një linjë të platformave tregtare krejtësisht të personalizueshme që ju mundësojnë përcjelljen e tregjeve globale financiare dhe derivativëve, shfrytëzimin e lëvizjes së çmimeve në çdo moment dhe nga vendi që ju përshtatet më së shumti.
Maximum Potential, Minimum Effort

Potenciali maksimal, përpjekje minimale

Konkurrenca është çelësi i zhvillimit, mbajtjes dhe inkurajimit të klientëve gjatë ndërmarrjes së hapave të duhur drejt suksesit. Ne këtë e kuptojmë plotësisht dhe si rezultat i kësaj kemi vendosur qëllimin tonë për të qenë lojtari më i volitshëm në treg. Prioriteti ynë kryesor është ofrimi i një mjedisi tregtar të besueshëm dhe efektiv që ofron kushte optimale për rritjen e gjasave për fitimin tuaj. Pagesat e para prej vetëm 200 €, diferencat e vogla dhe konkurreuse në çmim, raportet e levës deri në 1:30 të pabesueshme janë vetëm disa nga privilegjet tregtare që kemi përgatitur për ju.
Konkurrenca është çelësi i zhvillimit, mbajtjes dhe inkurajimit të klientëve gjatë ndërmarrjes së hapave të duhur drejt suksesit. Ne këtë e kuptojmë plotësisht dhe si rezultat i kësaj kemi vendosur qëllimin tonë për të qenë lojtari më i volitshëm në treg. Prioriteti ynë kryesor është ofrimi i një mjedisi tregtar të besueshëm dhe efektiv që ofron kushte optimale për rritjen e gjasave për fitimin tuaj. Pagesat e para prej vetëm 200 €, diferencat e vogla dhe konkurreuse në çmim, raportet e levës deri në 1:200 dhe bonuese dhe promovime të pabesueshme janë vetëm disa nga privilegjet tregtare që kemi përgatitur për ju.
Konkurrenca është çelësi i zhvillimit, mbajtjes dhe inkurajimit të klientëve gjatë ndërmarrjes së hapave të duhur drejt suksesit. Ne këtë e kuptojmë plotësisht dhe si rezultat i kësaj kemi vendosur qëllimin tonë për të qenë lojtari më i volitshëm në treg. Prioriteti ynë kryesor është ofrimi i një mjedisi tregtar të besueshëm dhe efektiv që ofron kushte optimale për rritjen e gjasave për fitimin tuaj. Pagesat e para prej vetëm 200 €, diferencat e vogla dhe konkurreuse në çmim, raportet e levës deri në 1:300 dhe bonuese dhe promovime të pabesueshme janë vetëm disa nga privilegjet tregtare që kemi përgatitur për ju.
Konkurrenca është çelësi i zhvillimit, mbajtjes dhe inkurajimit të klientëve gjatë ndërmarrjes së hapave të duhur drejt suksesit. Ne këtë e kuptojmë plotësisht dhe si rezultat i kësaj kemi vendosur qëllimin tonë për të qenë lojtari më i volitshëm në treg. Prioriteti ynë kryesor është ofrimi i një mjedisi tregtar të besueshëm dhe efektiv që ofron kushte optimale për rritjen e gjasave për fitimin tuaj. Hapja e depozitave të vogla 200 £/€/$, spread te ngushta dhe konkuruese dhe levat financiare 1:30 janë vetëm disa nga përfitimet tregtare që kemi rezervuar për ju.
From Long to Short in the Blink of an Eye

Nga pozicioni i gjatë në të shkurtër sa hap e mbyll syrin

Një nga elementët më të rëndësishëm në tregtinë online është shpejtësia. Këtë do t’ua konfirmojë çdo ekspert financiar. Në vendin ku çdo sekondë dhe milisekondë është e rëndësishme, dëshironi të jeni të sigurtë se urdhërat tuaja ekzekutohen menjëherë, pa vonesa. Pavarësisht se a dëshironi të hapni ose të mbyllni pozicionin, sistemi ynë i qëndrueshëm dhe i testuar për ekzekutimin e urdhërave plotësisht ju mundëson kontrollin e portfolios suaj në kohën reale, me vetëm një klikim në buton. Oh po, ju rikujtojmë se nuk ka provizion.
Një nga elementët më të rëndësishëm në tregtinë online është shpejtësia. Këtë do t’ua konfirmojë çdo ekspert financiar. Në vendin ku çdo sekondë dhe milisekondë është e rëndësishme, dëshironi të jeni të sigurtë se urdhërat tuaja ekzekutohen menjëherë, pa vonesa. Pavarësisht se a dëshironi të hapni ose të mbyllni pozicionin, sistemi ynë i qëndrueshëm dhe i testuar për ekzekutimin e urdhërave plotësisht ju mundëson kontrollin e portfolios suaj në kohën reale, me vetëm një klikim në buton.
Pushing You Forward

Ju inkurajon që të keni sukses

Siç thotë proverbi, edukimi është investimi më i mirë. Prandaj, nëse dëshironi të jeni tregtar i suksesshëm me valuta të huaja dhe me CFD, duhet të mendoni në plan afatgjatë. Kjo nënkupton eksplorimin e resurseve të disponueshme dhe krijimin e metodave dhe strategjive të përshtatshme tregtare të cilat gjatë kalimit të kohës mund të sjellin kthimin më të mirë në investime. Për fat të mirë, ne kemi shumë përmbajtje tregtare që do t’ju ndihmojnë në teori dhe praktikë. Mos harroni, këtu jemi së bashku. Së fundi, suksesi juaj është i yni.