CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Rreth nesh

Ne jemi një ofrues kryesor i produkteve, shërbimeve dhe platformave për shkëmbim të jashtëm online dhe tregtim të CFD-ve.

Fortrade
Autorizuar dhe rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare, Mauritius (FSC), SEC-2.1B numri i tregtarit të investimeve: C183082.
Fortrade Ltd është themeluar në vitin 2013 dhe është rritur me shpejtësi për t’u bërë ofruesi kryesor i zgjidhjeve tregtare online për klientët individualë dhe institucionalë. Bazuar në Britani të Madhe, ne jemi inovatorë të specializuar në zhvillimin e platformave tregtare që janë të avancuara teknologjikisht dhe me lehtësi në përdorim.
LLC “Fort Securities BLR” u regjistrua nga Komiteti Ekzekutiv i Qytetit të Minskut më 08 Maj 2018 nën numrin 193075810 dhe u përfshi nga Banka Kombëtare e Republikës së Bjellorusisë në Regjistrin e Kompanive Forex më 19 qershor 2018.

Fort Securities Australi Pty Ltd është e licencuar dhe i rregulluar nga Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve (ASIC) ABN(Numri bisnesit Australian): 33 614 683 831 | Numri i AFSL: 493520.

Fortrade Qipro shpk rregullohet dhe mbikëqyret nga Komisioni i Sigurimeve dhe Këmbimit të Qipros me numër licence CIF 385/20.

Si inovatorë të specializuar në zhvillimin e platformave tregtare që janë teknologjikisht të avancuara dhe të lehta për përdoruesit, ne jemi të kënaqur që ofrojmë një gamë të gjerë instrumentesh tregtare që mbulojnë më shumë se 50 monedha dhe rreth 300 CFD të aksioneve, si dhe dhjetra tregues dhe mallra.

Qëllimi ynë gjithmonë ka qenë të bëjmë tregtimin online më të aksesueshëm, të këndshëm dhe përfundimisht fitimprurës! Pasioni ynë për inovacion dhe shërbim na ka mundësuar që të rritemi dhe të zgjerohemi në tregje të reja për të ofruar produkte për t’i shërbyer legjionit tonë në rritje të tregtarëve fillestar dhe me përvojë në të gjithë globin.

Auditimet dhe Mbajtja e Shënimeve
Pasqyrat financiare të Fortrades auditohen nga Fisher Sassoon dhe Marks – një nga firmat më të specializuara të kontabilitetit të shërbimeve financiare në Mbretërinë e Bashkuar.