CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Mesazhi MD

Ky është një mesazh për ju nga drejtori ynë.

Ekziston një proverb i vjetër tek tregtarët i cili thotë “duhet të jeni në të për të fituar”. Kjo gjithashtu vlen edhe për shumë aspekte të tjera të jetës dhe shpesh pendohemi për gjërat që nuk i kemi bërë. Po të mos ishim të gatshëm për t’a provuar, Fortrade nuk do të ishte aty ku është tani. Jemi përpjekur që të sjellim ofertën më të mirë kur është fjala për teknologjinë tregtare dhe mbështetjen e klientëve. Katër vite më vonë, ne gëzojmë një rritje të madhe, të qëndrueshme, falë klientëve tanë besnikë dhe të kënaqur.
Ekziston një proverb i vjetër tek tregtarët i cili thotë “duhet të jeni në të për të fituar”. Kjo gjithashtu vlen edhe për shumë aspekte të tjera të jetës dhe shpesh pendohemi për gjërat që nuk i kemi bërë. Po të mos ishim të gatshëm për t’a provuar, Fortrade nuk do të ishte aty ku është tani. E themeluar në vitin 2013, Fortrade UK gjithmonë është përpjekur të ofrojë teknologjitë tregtare më të avancuara dhe t’i shpërblejë klientët në mënyrën më të mirë të mundshme. Katër vjet më vonë, ne gëzojmë një rritje të madhe, të qëndrueshme, falë klientëve tanë besnikë dhe të kënaqur. LLC “Fort Securities BLR” në Bjellorusi është pjesë e grupit Fortrade UK dhe është gati t’ju ofrojë të njëjtin nivel të shërbimeve që Fortrade UK ofron anembanë botës.
Ekziston një proverb i vjetër tek tregtarët i cili thotë “duhet të jeni në të për të fituar”. Kjo gjithashtu vlen edhe për shumë aspekte të tjera të jetës dhe shpesh pendohemi për gjërat që nuk i kemi bërë. Po të mos ishim të gatshëm për t’a provuar, Fortrade nuk do të ishte aty ku është tani. Jemi përpjekur që të sjellim ofertën më të mirë kur është fjala për teknologjinë tregtare dhe mbështetjen e klientëve. Katër vite më vonë, ne gëzojmë një rritje të madhe, të qëndrueshme, falë klientëve tanë besnikë dhe të kënaqur.

Fortrade tani shërben më shumë se 10 000 tregtarë privatë dhe institucionalë në mbarë botën dhe vazhdon të rritet. Ne nuk do të flemë por do të vazhdojmë të përmirësohemi, të aplikojmë inovacione dhe të zhvillojmë produktet, për të qenë të sigurtë se ne ju ofrojmë klientëve tanë më të mirën. Ne besojmë se besimi është baza e suksesit në industrinë tonë prandaj jemi krenarë për ndershmërinë, besueshmërinë dhe transparencën. Si broker britanikë, ne jemi të autorizuar dhe të rregulluar nga Agjensia për Monitorimin e Shërbimeve Financiare (FCA). Kjo siguron përkushtimin tonë për të mbrojtur interesat e përdoruesve si dhe përkushtimin tonë për trajtim të ndershëm të përdoruesve nga ana e FCA.

Fortrade tani shërben më shumë se 10 000 tregtarë privatë dhe institucionalë në mbarë botën dhe vazhdon të rritet. Ne nuk do të flemë por do të vazhdojmë të përmirësohemi, të aplikojmë inovacione dhe të zhvillojmë produktet, për të qenë të sigurtë se ne ju ofrojmë klientëve tanë më të mirën. Ne besojmë se besimi është baza e suksesit në industrinë tonë prandaj jemi krenarë për ndershmërinë, besueshmërinë dhe transparencën.

Fortrade tani shërben më shumë se 10 000 tregtarë privatë dhe institucionalë në mbarë botën dhe vazhdon të rritet. Ne nuk do të flemë por do të vazhdojmë të përmirësohemi, të aplikojmë inovacione dhe të zhvillojmë produktet, për të qenë të sigurtë se ne ju ofrojmë klientëve tanë më të mirën. Ne besojmë se besimi është baza e suksesit në industrinë tonë prandaj jemi krenarë për ndershmërinë, besueshmërinë dhe transparencën. Fortrade Mauritius autorizuar dhe rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare, Mauritius (FSC).

Fortrade tani shërben më shumë se 10 000 tregtarë privatë dhe institucionalë në mbarë botën dhe vazhdon të rritet. Ne nuk do të flemë por do të vazhdojmë të përmirësohemi, të aplikojmë inovacione dhe të zhvillojmë produktet, për të qenë të sigurtë se ne ju ofrojmë klientëve tanë më të mirën. Ne besojmë se besimi është baza e suksesit në industrinë tonë prandaj jemi krenarë për ndershmërinë, besueshmërinë dhe transparencën. Fortrade Qipro shpk rregullohet dhe mbikëqyret nga Komisioni i Sigurimeve dhe Këmbimit të Qipros me numër licence CIF 385/20.

Në tregjet moderne, të shpejta dhe shumë të ndryshueshme, koha është para. Ne e dimë se qasja e shpejtë në treg dhe ekzekutimi i urdhërave janë bazë e tregtimit të suksesshëm. Këtë ju ofrojnë teknologjitë tona të avancuara të integruara në të gjitha platformat dhe zgjidhjet tona tregtare; duke siguruar qasje të menjëhershme ndaj ofruesve të likuiditetit dhe në tregje. Por mos u bazoni vetëm në fjalët tona. Ejani dhe shikojeni vetë. Ju ftojmë dhe ju inkurajojmë të shikoni faqën tonë të internetit për të mësuar më shumë rreth gamës së produkteve tona. Mënyra më e mirë për të kuptuar mjedisin tonë unik tregtar është që atë vetë t’a provoni dhe t’i bashkoheni listës në rritje të klientëve tanë të kënaqur.

 

Jemi të lumtur që mund të jemi në shërbimin tuaj.

Me respekt,

Chris Warburton
Drejtor administrativ
Fortrade Ltd.

Serguei Kovalevitch
Drejtor administrativ
LLC “Fort Securities BLR”

Management Fortrade (Mauritius) Ltd.

Drejtor administrativ
Fortrade Cyprus Ltd.