CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Europe 50 (FESX)

Europe 50 Index

The Europe 50 is a stock index of the largest 50 blue-chip European companies from 11 countries weighted by capitalization inside the Eurozone. It is indicative of the Dow Jones Euro Stoxx 50 index. Components of the index include Siemens, Bayer, Santander, Unilever, BNP Paribas, Airbus, Deutsche Telekom, and BMW. The index futures and options on the Europe 50 (FESX) consider among the most liquid products in Europe and the world. The Europe 50 is similar to the Dow Jones STOXX 50 in the way it is constructed and its methodology. The difference is only companies that have fully transitioned to the Euro currency can be part of the Europe 50.
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
EUR50 Ndjenja për tregun
EUR50 Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.