CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA-Tech 100

USA 100 Index

Indeksi USA Tech 100 përfshin 100 kompanitë më të mëdha amerikane dhe ato jofinanciare ndërkombëtare të bazuara në kapitalizimin e tregut dhe është një tregues i NASDAQ-100. Ai përfshin emra të njohur, siç është Apple Inc. (AAPL), Microsoft Corporation (MSFT), Alphabet Inc. (GOOG) i Amazon.com Inc. (AMZN).
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
USA100 Ndjenja për tregun
USA100 Chart
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.