CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/CAD

Kursi i këmbimit të dollarit australian (AUD) kundrejt dollarit kanadez (CAD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Dollari australian kundrejt dollarit kanadez (AUD/CAD) është një çift ndërvalutor, me të cilin tregtohet në mënyrë më pak aktive se sa me çiftet valutore kryesore, të cilat dominojnë në tregun e këmbimit valutor. AUD/CAD tregon se sa dollarë kanadezë nevojiten për blerjen e një dollarit australian. Në kursin e këmbimit të tij ndikojnë ndjeshëm faktorët siç janë politikat individuale ekonomike ndërmjet dy shteteve, norma e papunësisë, statistikat e eksportit dhe importit dhe rritja e prodhimit të brendshëm bruto (PBB).    
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
Tregtoni me
AUDCAD Ndjenja për tregun
AUDCAD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for AUDCAD GMT No data for AUDCAD GMT No data for AUDCAD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Kanadaja paraqet ekonominë e nëntë më të madhe të botës, bazuar sipas prodhimit të brendshëm bruto (PBB), po ashtu dhe ekonominë e katërmbëdhjetë më të madhe, sipas patitetit të fuqisë blerëse (PFB). Ajo është prodhuesi i pestë më i madh i energjisë, prodhuesi i shtatë më i madh i naftës së papërpunuar dhe është një nga shtetet më të pasura të botës.
  • 70% të mallrave eksportuese dhe shërbimeve kanadeze janë në tregun Amerikan, gjë e cila bën të mbet shteti importues më i madh dhe më i rëndësishëm i saj.
  • CAD është veçanërisht i popullarizuar në mesin e bankave kryesore, të cilat e zgjedhin për shkak të sigurisë relative kanadeze, sistemit të fuqishëm qeveritar, si dhe stabilitetit politik dhe ligjor.
  • Australia është e njohur si një vend i bollëkut. Australia, si një shtet jashtëzakonisht i pasur me resurse natyrore, është një nga eksportuesit më të mëdhenj të metaleve, mineraleve dhe produkteve të lëndëve të para bujqësore.
  • Përpjekjet Australiane lidhur me eksportin janë të orientuara kryesisht drejt Azisë verilindore dhe perëndimore: një e treta drejt Kinës, një e pesta drejt Japonisë dhe një e pesta tjetër drejt Koresë së Jugut dhe Indisë.
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.