CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/CHF

Kursi i këmbimit të dollarit australian (AUD) kundrejt frangut zvicëran (CHF).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Dollari Australian (AUD) dhe frangu zvicëran (CHF) janë ndër valutat kryesore botërore. Çifti valutor AUD/CHF përfaqëson shumën e dollarëve australian të nevojshëm për blerjen e një frangut zvicëran. Dollari australian (shpeshherë i quahtur dhe "Aussie Dollar" ose "The Aussie") konsiderohet të jetë "valuta e lëndëve të para", për shkak të varësisë së madhe të shtetit nga eksporti i metaleve të çmuara, thëngjillit, si dhe të produkteve të bujqësisë, të pylltarisë dhe të peshkimit. Frangu zvicëran (po ashtu i quajtur edhe "Swissie" ose "Swissy") është valuta zyrtare e Zvicrës, një ndër shtetet më të pasura dhe më stabile në botë.    
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
AUDCHF Market Sentiment
AUDCHF Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for AUDCHF GMT No data for AUDCHF GMT No data for AUDCHF GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • AUD dhe CHF janë, secila veçanërisht, valutat e pesta dhe të gjashta më të tregtuara në botë.
  • Në kursin e këmbimit AUD/CHF, më së shumti ndikojnë faktorët siç janë politikat individuale ekonomike të Australisë dhe të Zvicrës, normat e interesit dhe normat e papunësisë, si dhe produkti i brendshëm bruto (PBB) për kokë banori, i cili është i ranguar lartë.
  • Ekonomia Australiane dhe Zvicërane varen shumë nga eksporti i mallrave dhe shërbimeve.
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.