CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/JPY

Kursi i këmbimit të dollarit australian (AUD) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Dollari Australian kundrejt jenit japonez (AUD/JPY) është një çift ndërvalutor i jenit, me të cilin tregtohet në mënyrë më pak aktive se sa me çiftet valutore kryesore, të cilat dominojnë në tregun e këmbimit valutor. AUD/JPY tregon se sa jen japonez nevojiten për blerjen e një dollarit australian. Në çiftin valutor ndikojnë ndjeshëm faktorët siç janë politika individuale ekonomike ndërmjet dy shteteve, norma e papunësisë, statistikat e eksportit dhe importit dhe rritja e prodhimit të brendshëm bruto (PBB).      
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
AUDJPY Market Sentiment
AUDJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for AUDJPY GMT No data for AUDJPY GMT No data for AUDJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Australia është e niohur si një vend i bollëkut. Australia, si një shtet jashtëzakonisht i pasur me resurse natyrore, është një nga eksportuesit më të mëdhenj të metaleve, mineraleve dhe produkteve të lëndëve të para bujqësore.
  • Përpjekjet Australiane lidhur me eksportin janë të orientuara kryesisht drejt Azisë verilindore dhe perëndimore: një e treta drejt Kinës, një e pesta drejt Japonisë dhe një e pesta tjetër drejt Koresë së Jugut dhe Indisë.
  • • Ekonomia japoneze është ekonomia e tretë më e madhe në botë sipas produktit të brendshëm bruto nominal (PBB) dhe e katërta më e madhe sipas paritetit të fuqisë blerëse (PFB). Gjithashtu, është kreditori i dytë më i madh kundrejt SHBA-së (pas Kinës), gjë e cila e bën shumë të varur nga konsumatorët amerikanë.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.