CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/NZD

Kursi i këmbimit të dollarit australian (AUD) kundrejt dollarit të zelandës së re (NZD).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Dollari Australian kundrejt dollarit të Zelandës së Re (AUD/NZD) janë një çift ndërvalutor me një likuiditet relativisht të lartë, pavarësisht vëllimit nën mesatar të tregtimit. AUD (ndonjëherë i quajtur "Aussie") dhe NZD (shpeshherë i njohur si "Kiwi") janë ndër 6 valutat më të tregtuara në botë. Kursi i këmbimit AUD/NZD tregon se sa dollarë të Zelandës së Re nevojiten për blerjen e një dollarit australian. Dallimet ndërmjet politikave monetare dhe normave të interesit të Bankës Qendrore Australiane (RBA) dhe Bankës Qendrore të Zelandës së Re (RBNZ), kanë më shumë gjasa të ndikojnë në kursin e këmbimit të valutave të shteteve fqinje.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
AUDNZD Market Sentiment
AUDNZD Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for AUDNZD GMT No data for AUDNZD GMT No data for AUDNZD GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Australia dhe Zelanda e Re kanë valutat kryesore dhe të dyjat janë fortë të varura nga tregtia ndërkombëtare.
  • Australia është e njohur si një vend i bollëkut. Australia, si një shtet jashtëzakonisht i pasur me resurse natyrore, është një nga eksportuesit më të mëdhenj të metaleve, mineraleve dhe produkteve të lëndëve të para bujqësore.
  • Shumica e përpjekjeve Australiane lidhur me eksport, janë të orientuara kryesisht drejt Azisë verilindore dhe perëndimore: një e treta drejt Kinës, një e pesta drejt Japonisë dhe tjetra e pesta drejt Koresë së Jugut dhe Indisë.
  • Ekonomia efektive dhe ekonomia e orientuar drejt tregut e Zelandës së Re, mbështetet shumë në ekspertët për produktet bujqësore, të pylltarisë dhe të peshkimit, me një theks të veçantë në Australinë, Kinën, Japoninë, Republikën e Koresë dhe Bashkimin Evropian (BE).
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.