CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Brent Oil

Çmimet ditore Spot të CFD-ve të Brent naftës së papërpunuar (EB).

Lloji i produktit: CFD-të në energjiTregu: ICE
Lloji i valutës: USDNjësia matëse: Barrelë (42 galonë amerikan)
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

Brent nafta e papërpunuar (simboli i bursës: EB) është kontrata e naftës së papërpunuar më e madhe në botë dhe gjerësisht konsiderohet të jetë produkti më i shpeshtë i energjisë në tregun e tregtimit online, e paraqitur dhe e tregtuar në dollarë amerikanë, në njësitë prej 1000 barrel (ekuivalent me 42,000 gallonë). CFD-të në Brent është një produkt për tregtim në bursë, i cili monitoron shkallën e çmimit të naftës në Detin Verior. Që nga viti 2005, Intercontinental Exchange (ICE), një operator i tregut të energjisë nëpërmjet menaxhimit elektronik, është emetuesi zyrtar i kuotimit të çmimeve të EB. Ato lëshohen në baza mujore.  
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
BRENT_OIL Market Sentiment
BRENT_OIL Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for BRENT_OIL GMT No data for BRENT_OIL GMT No data for BRENT_OIL GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Brent nafta e papërpunuar (shpeshherë e quajtur edhe si Brent nafta e papërpunuar e Detit Verior ose Llondon Brent) është zbuluar në fillim të viteve të 1960-ta. Emri i saj vjen nga politika e emërtimit Shell UK Exploration and Production (kontraktuesit origjinali për ExxonMobil dhe Royal Dutch Shell), i cili kishte emërtuar të gjitha fushat e veta të naftës sipas zogjëve (në këtë rast, sipas patës Brent).
  • Sot, shumica e naftës Brent vjen nga Mbretëria e Bashkuar (e cila ka më shumë se 50 fusha kryesore të naftës) dhe nga Norvegjia (e cila ka më shumë se 35 fusha kryesore të naftës). Këto dy shtete janë ndër prodhuesit më të mëdhenj të naftës në botë.
  • Brent-i ka arritur nivelin e vetë rekord më të lartë prej 147.50$ në qershor të vitit 2008, dhe nivelin e rekordit të vetë të ulët prej 2.23 në maj të vitit 1970.
   
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.