CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

CAD/CHF

Kursi i këmbimit të dollarit kanadez (CAD) kundrejt frangut zvicëran (CHF).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

CAD/CHF paraqet vlerën e dollarit kanadez (CAD) kundrejt frangut zvicëran (CHF), ose, me fjalë të tjera, shumën e frangave të nevojshme për blerjen e një dollarit. Valutat CAD dhe CHF kanë fuqi të konsiderueshme blerëse dhe vëllim tregtar. Së bashku, ato përfaqësojnë përshtatshmëri për fuqitë të ndryshueshme ekonomike të Kanadasë dhe Zvicrës, dy nga dhjetë shtetet më të pasura në botë. Ndër faktorët, të cilit ndikojnë në CAD/CHF, janë dallimet ndërmjet politikave monetare dhe masave të Bankës Kanadeze dhe Bankës Kombëtare Zvicerane, si dhe marrëdhëniet tregtare ndërmjet dy shteteve dhe sektoreve të tyre individuale të fortë të eksporteve globale: Nga njëra anë, Kanadaja, lideri botëror në sektorin e energjisë, pylltarisë, dhe të minierave, dhe nga ana tjetër, makineria jashtëzakonisht popullore Zvicërane, me sektoret e çokollatës dhe farmaceutike.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
CADCHF Market Sentiment
CADCHF Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for CADCHF GMT No data for CADCHF GMT No data for CADCHF GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Valuta Kanadeze dhe Zvicërane janë ndër valutat më të tregtuara në botë. CAD/CHF është ndër 20 çiftet valutore kryesore.
  • Kanadaja ka ekonominë e nëntë më të madhe në botë, bazuar sipas prodhimit të brendshëm bruto (PBB), po ashtu dhe ekonominë e katërmbëdhjetë më të madhe, sipas patitetit të fuqisë blerëse (PFB). Ajo është prodhuesi i pestë më i madh i energjisë, prodhuesi i shtatë më i madh i naftës së papërpunuar dhe është një nga shtetet më të pasura të botës.
  • Zvicëra ka një ekonomi të tregut paqësore, prosperuese dhe të sigurt dhe ka një shkallë të papunësisë veçanërisht të ulët, fuqi punëtore me arsim të lartë dhe një nga dhjetë PBB-të botërore për kokë banori.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.