CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

CAD/JPY

Kursi i këmbimit të dollarit kanadez (CAD) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >> 

Përshkrimi:

Dollari kanadez kundrejt jenit japonez (CAD/JPY) është një çiftet kryesore ndërvalutore të jenit. CAD (pseudonimi "loonie") dhe JPY (pseudonimi "Ninja") janë ndër 6 monedhat më të tregtuara në botë. Çifti valutor CAD/JPY tregon tregon se sa jen japonez nevojiten për blerjen e një dollarit kanadez. Ndër të tjera, faktorët që duhet të merren parasysh gjatë tregtisë së CAD/JPY, janë politikat individuale ekonomike të Kanadasë dhe Japonisë, normat e papunësisë, statistikat e eksportit dhe importit dhe rritja e prodhimit të brendshëm bruto (PBB).   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
CADJPY Market Sentiment
CADJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for CADJPY GMT No data for CADJPY GMT No data for CADJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • Jeni japonez dhe dollari kanadez janë çiftet valutore kryesore. Po ashtu, janë valutat e tretë dhe të pesta me rezervat më të mëdha në botë (secila veçanërisht me merita për pothuajse rreth 14% dhe 2% të të gjitha rezervave globale).
  • Kanadaja ka ekonominë e nëntë më të madhe në botë, bazuar sipas prodhimit të brendshëm bruto (PBB), po ashtu dhe ekonominë e katërmbëdhjetë më të madhe, sipas patitetit të fuqisë blerëse (PFB). Ajo është prodhuesi i pestë më i madh i energjisë, prodhuesi i shtatë më i madh i naftës së papërpunuar dhe është një nga shtetet më të pasura të botës.
  • Japonia mban vendin e tretë të ekonomisë më të fuqishme në botë, në themelin e rritjes së produktit të brendshëm bruto nominal dhe vendin e katërt, në themelin e paritetit të fuqisë blerëse.
  • Ndryshimet në kurset e këmbimit të çifteve të tjera ndërvalutore të JPY-së, siç janë USD/JPY, EUR/JPY, GBP/JPY dhe CHF/JPY, kanë tendencë të ndikojnë në kursin e këmbimit CAD/JPY.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.