CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

CHF/JPY

Kursi i këmbimit të frangut zvicëran (CHF) kundrejt jenit japonez (JPY).

Lloji i produktit: ValutaTregu: Global
Orët e tregtisë: 24 orë, e hënë-e premte
Kushtet e tregtimit të plotë >>

Përshkrimi:

CHF/JPY paraqet vlerën e jenit japonez (JPY) kundrejt frangut zvicëran (CHF), dmth. shumës së jenëve të nevojshëm për blerjen e një frangut. Frangu zvicëran (po ashtu i quajtur edhe "Swissie" ose "Swissy") është valuta zyrtare e Zvicrës, shtetit evropian të vogël, por të pasur, i konsideruar si një ndër shtetet ekonomikisht më të sigurtë dhe më stabil në botë. JPY - valuta zyrtare e Japonisë, është valuta e tretë më e tregtuar në tregun e këmbimit valutor (pas USD-së dhe EUR). Po ashtu, është një ndër pesë valutat e rezervave ndërkombëtare më të ruajtura.   
Feed name
DITORE E ULËT
DITORE E LARTË
CHFJPY Market Sentiment
CHFJPY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Kushtet e tregtimit
Orët e tregtimit: No data for CHFJPY GMT No data for CHFJPY GMT No data for CHFJPY GMT
Simboli: Norma ditore për pozicion të gjatë:
Raporti i kapitalit debitor: Norma ditore për pozicion të shkurtër:
Spredi: Shuma për shkëmbim:
Tregti:Global:Margina fillestare
Të gjithë kushtet e tregtimit:
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Fakte interesante:

  • CHF dhe JPY janë ndër valutat më të ruajtura në botë. CHF/JPY është relativisht i ulët kundrejt vëllimit të tregtimit dhe likuiditetit, por përkundër kësaj ai ofron një numër interesantë të mundësive investuese, të cilat mund të gjenerojnë kthime të qëndrueshme dhe afatgjata.
  • Zvicëra ka një ekonomi të tregut paqësore, prosperuese dhe të sigurt dhe ka një shkallë të papunësisë veçanërisht të ulët, fuqi punëtore me arsim të lartë dhe një nga dhjetë PBB-të botërore për kokë banori.
  • Ekonomia Japoneze mban është ekonimia e tretë më e madhe në botë sipas produktit të brendshëm bruto nominal (PBB) dhe e katërt, sipas paritetit të fuqisë blerëse (PFB).
  • Jeni (në mënyrë kolokuiale i njohur si "Ninja") është valuta e tretë më e tregtueshme botërore.
  
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.